Zoek sneeuwkettingen voor jouw auto →
 
 

Ik ben niet tevreden over product X, hoe kan ik deze retourneren?

Je hebt wettelijk het recht jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om jouw product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag gecrediteerd. Enkel de kosten voor de retourzending naar Sneeuwkettingenwinkel.nl zijn voor jouw eigen rekening. Indien je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Sneeuwkettingenwinkel.nl geretourneerd moeten worden.

Om gebruik te maken van dit recht kun je via retouren@remenko.nl jouw retour aanmelden. Stuur ook het retourformulier mee. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten.

Je kunt het product terugsturen naar:

REMENKO Automotive | Sneeuwkettingenwinkel.nl
t.a.v. afdeling retouren
Noordeinde 57
2761BR Zevenhuizen

Voeg aan jouw verzending jouw bestel- en contactgegevens toe. We gaan er vanuit dat je het product onbeschadigd en in de originele verpakking terugstuurt. De producten zijn ongebruikt, behalve op een wijze die nodig is om het product te kunnen beoordelen. Als regel zou je kunnen stellen, dat je het product hebt bekeken zoals je in een echte winkel zou doen.

Gerelateerde berichten

De waardering van www.sneeuwkettingenwinkel.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 562 reviews.