Zoek sneeuwkettingen voor jouw auto →
 
 

Retouren en ruilen

Retouren en Ruilen

Bij Sneeuwkettingenwinkel.nl kun je veilig, vertrouwd en zonder zorgen online jouw aankopen doen. Wij zijn namelijk pas tevreden als jij dat ook bent. Daarom bieden wij jou onze unieke 100% tevredenheidsgarantie.

Herroepingsrecht

Je hebt wettelijk het recht jouuw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om jouw product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour naar Sneeuwkettingenwinkel.nl zijn voor jouw eigen rekening. Indien je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Sneeuwkettingenwinkel.nl geretourneerd moeten worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je via retouren@remenko.nl jouw retour aanmelden. Stuur ook het modelformulier mee. Wij zullen vervolgens na controleren van het product het betaalde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten.

30 dagen bedenktijd bij Sneeuwkettingenwinkel.nl

Bij Sneeuwkettingenwinkel.nl kun je zelfs 30 dagen nadenken over jouw online aankoop. Zo heb je uitgebreid de tijd om te beoordelen of het product volledig aan jouw wensen voldoet. Echter vindt er bij retouraanmelding tussen de 15e en 30e dag na ontvangst geen creditering plaats maar zal er een tegoedbon worden verstrekt ter waarde van het orderbedrag. Deze tegoedbon is te besteden bij REMENKO Automotive of een van de webwinkels van REMENKO Automotive. De tegoedbon heeft een onbeperkte geldigheidsduur.

Veelgestelde vragen over retouren

Retouren

Als jouw retour in goede orde is ontvangen duurt het +/- 14 dagen voordat je het geld van de order op je rekening hebt. Hierbij zijn wij afhankelijk van de banken.

Zodra het retour product is ontvangen en gecontroleerd, wordt de status veranderd naar ‘geretourneerd’ en ontvang je een mail hierover.

Je hebt wettelijk het recht jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om jouw product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag gecrediteerd. Enkel de kosten voor de retourzending naar Sneeuwkettingenwinkel.nl zijn voor jouw eigen rekening. Indien je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Sneeuwkettingenwinkel.nl geretourneerd moeten worden.

Om gebruik te maken van dit recht kun je via retouren@remenko.nl jouw retour aanmelden. Stuur ook het retourformulier mee. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten.

Je kunt het product terugsturen naar:

REMENKO Automotive | Sneeuwkettingenwinkel.nl
t.a.v. afdeling retouren
Noordeinde 57
2761BR Zevenhuizen

Voeg aan jouw verzending jouw bestel- en contactgegevens toe. We gaan er vanuit dat je het product onbeschadigd en in de originele verpakking terugstuurt. De producten zijn ongebruikt, behalve op een wijze die nodig is om het product te kunnen beoordelen. Als regel zou je kunnen stellen, dat je het product hebt bekeken zoals je in een echte winkel zou doen.

 

De waardering van www.sneeuwkettingenwinkel.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 562 reviews.