Zoek sneeuwkettingen voor jouw auto →
 
 

Retouren en ruilen

Retouren en Ruilen

Bij Sneeuwkettingenwinkel.nl kun je veilig, vertrouwd en zonder zorgen online jouw aankopen doen. Wij zijn namelijk pas tevreden als jij dat ook bent. Daarom bieden wij jou onze unieke 100% tevredenheidsgarantie.

Herroepingsrecht

Je hebt wettelijk het recht jouuw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om jouw product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour naar Sneeuwkettingenwinkel.nl zijn voor jouw eigen rekening. Indien je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Sneeuwkettingenwinkel.nl geretourneerd moeten worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je via retouren@remenko.nl jouw retour aanmelden. Stuur ook het modelformulier mee. Wij zullen vervolgens na controleren van het product het betaalde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten.

30 dagen bedenktijd bij Sneeuwkettingenwinkel.nl

Bij Sneeuwkettingenwinkel.nl kun je zelfs 30 dagen nadenken over jouw online aankoop. Zo heb je uitgebreid de tijd om te beoordelen of het product volledig aan jouw wensen voldoet. Echter vindt er bij retouraanmelding tussen de 15e en 30e dag na ontvangst geen creditering plaats maar zal er een tegoedbon worden verstrekt ter waarde van het orderbedrag. Deze tegoedbon is te besteden bij REMENKO Automotive of een van de webwinkels van REMENKO Automotive. De tegoedbon heeft een onbeperkte geldigheidsduur.

De waardering van www.sneeuwkettingenwinkel.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 535 reviews.