Zoek sneeuwkettingen voor jouw auto →
 
 

Klantbeoordelingen

Sneeuwkettingenwinkel.nl: Service, kwaliteit en snelle levering

Sneeuwkettingenwinkel.nl is een webwinkel van REMENKO Automotive. REMENKO Automotive is online vertegenwoordigd met een aantal specialistische automotive webwinkels. Kwaliteit, klantgerichtheid, vertrouwen en correcte orderafhandeling vinden wij erg belangrijk. Daarom zijn wij aangesloten bij diverse bekende keurmerken, waaronder Stichting Webwinkelkeur, Stichting Webshop Keurmerk en KiyOh klantbeoordelingen. Hiermee bieden wij onze klanten de zekerheid dat wij aanvragen en bestellingen conform de gestelde eisen behandelen. Ook in geval van een klacht of een garantie kwestie is men verzekerd van een adequate afhandeling hiervan.

Uitnodiging beoordeling Sneeuwkettingenwinkel.nl

Iedere klant ontvangt een aantal dagen na de online bestelling per mail een uitnodiging om sneeuwkettingenwinkel.nl te beoordelen. Je wordt gevraagd een beoordeling te geven op de volgende punten:

  1. Verzendtijd
  2. Prijs/kwaliteitverhouding
  3. Klantenservice
  4. Nazorg & Garantie

Wij stellen het zeer op prijs als je ons op deze punten zou willen beoordelen. Hierdoor krijgen potentiële klanten inzicht in onze handelswijze en kunnen wij indien nodig verbeteringen doorvoeren.

Klik hier om de huidige Webwinkelkeur Beoordelingen van sneeuwkettingenwinkel.nl te bekijken.

Het serviceteam van Sneeuwkettingenwinkel.nl.

De waardering van www.sneeuwkettingenwinkel.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 562 reviews.