Zoek sneeuwkettingen voor jouw auto →
 
 

Klachten

Sneeuwkettingenwinkel.nl, onderdeel van REMENKO Automotive, stelt service en kwaliteit centraal. Wij doen er dan ook alles aan om onze informatie voorziening, de samenstelling van ons assortiment en het gebruiksgemak van onze webwinkel zo optimaal mogelijk te maken. Dit om jou als klant de beste ondersteuning te geven bij het kiezen van de juiste sneeuwkettingen.

Ons assortiment bestaat uitsluitend uit A-merken die voldoen aan alle gestelde eisen en keurmerken. Zo kunt je met gerust hart sneeuwkettingen gebruiken mocht dat nodig zijn.

Qua levering hebben wij gekozen voor PostNL, een betrouwbare vervoerspartner die het meest gericht is op dienstverlening naar de consument. Indien er rechtstreeks door de fabrikant wordt geleverd kan er een andere vervoerder ingeschakeld worden. Dit is echter in uitzonderlijke gevallen indien we (tijdelijk) door onze eigen voorraad heen zijn.

Mocht je toch een klacht hebben over onze dienstverlening of over een product dan horen wij dat graag. Je kunt uw klacht per mail melden of je kunt telefonisch contact met ons opnemen.

Klik hier om jouw klacht per mail te melden of bel naar onze klantenservice 079-5931658.

Wij zullen dan zo spoedig mogelijk jouw klacht behandelen en trachten deze zo goed mogelijk op te lossen.

Het serviceteam van Sneeuwkettingenwinkel.nl.

 

De waardering van www.sneeuwkettingenwinkel.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 562 reviews.