Zoek sneeuwkettingen voor jouw auto →
 
 

TowBox

Sneeuwkettingenwinkel.nl verkoopt diverse artikelen van het merk Towbox. In 2011 werd Towbox opgericht in Spanje, met als missie het ontwerpen en produceren van hoogwaardige bagagedragers die gemakkelijk te gebruiken, duurzaam en veelzijdig zijn. Een van de oprichters van TowBox kwam met het idee om de bagage trekhaakboxen te ontwerpen naar aanleiding van een persoonlijke ervaring met dakdragers. Hij had moeite met het installeren van de dakdragers en vond een koffer op het dak niet zo toegankelijk. Daarom vond hij dat er een andere oplossing moest komen om extra bagage te vervoeren. Zo is het ontwerp van de TowBox ontstaan, een koffer voor op de trekhaak. Makkelijk te monteren en makkelijk om bagage in en uit te laden.

TowBox trekhaakkoffers

In 2012 werd het eerste prototype Towbox trekhaakkoffer ontwikkeld en deze werd goed ontvangen door de markt. In de loop der jaren is TowBox het ontwerp en de productieprocessen van de koffer blijven verbeteren. De productlijn is ook flink uitgebreid binnen een paar jaar. Het eerste ontwerp was de Towbox V1, later volgde de V2 en TowBox V3. Naast het ontwikkelen van de producten en het productieproces heeft het bedrijf ook een sterk distributienetwerk ontwikkeld. Hierdoor zijn Towboxen op veel verschillende plekken door heel de wereld verkrijgbaar.

Sneeuwkettingenwinkel.nl verkoopt de trekhaakkoffers zowel online als in de winkel. Als je de trekhaakoffer graag wilt zien kun je bij ons in de showroom langs komen voor een demonstratie. Wil je graag een TowBox kopen? Dan kun je deze makkelijk bestellen in onze webwinkel, laten thuis bezorgen of komen ophalen in de winkel!

De waardering van www.sneeuwkettingenwinkel.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 562 reviews.