Zoek sneeuwkettingen voor jouw auto →
 
 

Osram

Osram is een van oorsprong Duitse lampenproducent. De naam Osram komt van de stoffen osmium en wolfraam, die beide werden gebruikt bij het maken van lampen. Het hoofdkwartier bevindt zich in München. Het bedrijf is opgericht in 1906. Het bedrijf heeft sindsdien een rijke geschiedenis in de ontwikkeling van innovatieve verlichtingstechnologieën. Het bedrijf levert verlichtingsoplossingen voor diverse toepassingen, zoals binnenverlichting, straatverlichting, autoverlichting, en speciale verlichting voor de industrie en entertainment. Net als veel andere bedrijven in de verlichtingsindustrie streeft Osram naar duurzaamheid en energie-efficiëntie. Het bedrijf ontwikkelt producten die voldoen aan moderne normen voor energiebesparing en milieubewustzijn.

Osram BATTERYstart startkabels

Ontdek bij sneeuwkettingenwinkel de Osram startkabels.Osram hecht waarde aan jouw veiligheid. De Osram BATTERYstart startkabels zijn onmisbaar als je met een lege accu staat. Met behulp van deze startkabels een een andere auto kun je snel de accu weer voorzien van energie en doorrijden. De verschillende kleuren van de kabels en de handgrepen op de klemmen verminderen het risico dat de positieve en negatieve klemmen worden verward en dus het risico van een verkeerde aansluiting op de accu. Met de meegeleverde opbergtas kunnen de kabels netjes en ruimtebesparend worden opgeborgen. De gebruiksaanwijzing is ook aan de achterkant van de opbergtas bevestigd en is dus snel toegankelijk. Onze startkabels zijn voorzien van hoogwaardige materialen en geavanceerde technologieën om een veilige en probleemloze start te garanderen. Vertrouw op Osram, zelfs in de meest veeleisende situaties.

Bestel jouw Osram BATTERYstart vandaag voor 16.00 op sneeuwkettingenwinkel.nl en jouw dakkoffer wordt dezelfde dag gratis verzonden!

 

De waardering van www.sneeuwkettingenwinkel.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 562 reviews.