Zoek sneeuwkettingen voor jouw auto →
 
 

DEFA

DEFA is een Noors technologiebedrijf. Het bedrijf is opgericht in 1946 met werknemers in zeven landen op drie wereldcontinenten. DEFA heeft altijd gestreefd naar het creëren van verbindingen – tussen problemen en oplossingen, technologie en behoeften, ervaring en kansen. Deze focus op het vinden van nieuwe verbindingen heeft ons geholpen om te groeien, te innoveren en te evolueren van een lokaal familiebedrijf tot een wereldwijd vooraanstaand laadbedrijf. DEFA streeft ernaar om mensen te verbinden met de kracht die ze nodig hebben, waardoor DEFA niet alleen een producent van hoogwaardige producten is, maar ook een facilitator van naadloze, betrouwbare connectiviteit in een wereld die voortdurend in beweging is.

DEFA SmartCharge

Bij sneeuwkettingenwinkel kun je terecht voor de DEFA SmartChargers. De DEFA SmartChager is een draagbare intelligente lader die je kunt gebruiken om makkelijk en veilig je accu op te laden. Te gebruiken voor oa. bootaccu’s, autoaccu’s grasmaaiers, motorfietsen. Dankzij de slimme eigenschappen van de SmartCharge kun je zorgeloos de acculader aansluiten op jouw accu zonder bang te hoeven zijn voor vonken, verkeerd aansluiten of overladen. De acculader van DEFA is namelijk voorzien van unieke product eigenschappen die het product makkelijk en veilig maken.

Wil je een DEFA SmartCharge bestellen? Koop deze dan eenvoudig online en profiteer van onze snelle en gratis verzending. Op werkdagen voor 16:00 besteld = dezelfde dag verzonden. 
De waardering van www.sneeuwkettingenwinkel.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 562 reviews.