Zoek sneeuwkettingen voor jouw auto →
 
 

Yakima

Yakima is opgericht in 1973 in Yakima, Washington. Sindsdien heeft Yakima zich gevestigd als een toonaangevende fabrikant van dakdragers en aanverwante producten voor auto’s. Het belangrijkste doel van Yakima is om mensen in staat te stellen hun avonturen en buitenactiviteiten gemakkelijker te maken door hoogwaardige en innovatieve vervoersoplossingen te bieden. Het bedrijf blijft innoveren en evolueren in overeenstemming met de veranderende behoeften van de consument en de technologische ontwikkelingen. Yakima heeft wereldwijd een sterke aanwezigheid en heeft een solide reputatie opgebouwd binnen de gemeenschap.

Yakima Skidragers

Bij sneeuwkettingenwinkel kun je terecht voor de Yakima skidragers. Geen gedoe meer met binnenruimte of onhandige interieurs. Met Yakima skidragers geniet je van extra ruimte in je voertuig en vermijd je kostbare krassen en deuken. Kies voor Yakima en ontdek de perfecte balans tussen functionaliteit, stijl en betrouwbaarheid.

Dakdragerwinkel.nl is Premium Yakima dealer. Hierdoor bent u verzekerd van de beste service en ondersteuning die u van een Topmerk kan verwachten. U vindt in onze showroom een speciale Yakima afdeling waar u het assortiment kunt bekijken. Ook staan wij garant voor een snelle levering daar wij dit product uit eigen voorraad leveren.

De waardering van www.sneeuwkettingenwinkel.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 562 reviews.