Zoek sneeuwkettingen voor jouw auto →
 
 

Pewag

Zoek je Pewag producten? Dat is mooi, wij verkopen deze namelijk op Sneeuwkettingenwinkel.nl. Pewag is wereldwijd bekend merk dat zich in het produceren van hoogwaardige kettingen, componenten en systemen voor een groot aantal toepassingen. Het bedrijf is opgericht in 1479 in Oostenrijk en heeft zich sinds dien ontwikkeld tot een marktleider op het gebied van kettingproductie. De producten staan bekend om de topkwaliteit, voldoen aan de hoogste normen op het gebied van veiligheid, duurzaamheid en prestaties. Pewag levert kettingen voor verschillende toepassingen in diverse sectoren. Zo leveren zij een productlijn die gericht is op bosbouw-, landbouw en industrie maar ook speciale kettingen zoals sneeuwkettingen en loopvlakkettingen voor consumenten. Daarnaast vind je in hun productlijn ook verschillende accessoires zoals haken, schakels en spanners.

Pewag is wereldwijd te vinden in 90 verschillende landen.  Als Sneeuwkettingenwinkel.nl zijn we officiële dealer van Pewag. Hierdoor kunnen wij de producten snel leveren en hanteren we scherpe prijzen.

Pewag sneeuwkettingen

Ben je van plan om naar een gebied te gaan waar veel sneeuw en ijs op de weg ligt? Dan ben je met Pewag sneeuwkettingen zeker van een goede grip op de weg. Zij vinden het namelijk erg belangrijk dat de kwaliteit en veiligheid perfect in orde is bij hun producten. Dit blijkt uit de strenge test- en certificeringsprocessen, die ervoor zorgen dat alle producten aan de strengste industrienormen voldoen of deze overtreffen. Alle kettingen zijn dan ook voorzien van diverse keurmerken op gebied van veiligheid, waaronder het TÜV keurmerk en het Ö-Norm V5117 keurmerk. Het is niet voor niks zo’n populair merk en dat merken wij ook in de verkoop van sneeuwkettingen. Of het nu gaat om de basis ketting Nordic star of de Servo 9 RS9 loopvlakketing, ze worden vaak verkocht.

Naast hoge kwaliteit zijn de kettingen van Pewag ook nog eens erg makkelijk te gebruiken. Zo zijn er veel type kettingen die automatisch spannen na het bevestigen van de ketting. Je hoeft dan niet nog een keer te stoppen om de ketting na te spannen. Handig want dan kun je meteen doorrijden en je weg vervolgen. Ook zijn de meeste kettingen voorzien van velgbescherming zodat jouw velgen niet beschadigen als je met de sneeuwkettingen rijdt.

Wil je een set sneeuwkettingen van Pewag bestellen? Koop deze dan eenvoudig online en profiteer van onze snelle verzending. Op werkdagen voor 16:00 besteld = dezelfde dag verzonden. Kom je liever naar de winkel? Dan ben je van harte welkom om jouw sneeuwkettingen op te komen halen in Zevenhuizen (Z-H).

 

 • Pewag Nordic Star sneeuwkettingen

  Pewag Nordic Star sneeuwkettingen (11)

   

 • Pewag Ring Automatik Sneeuwkettingen

  Pewag Ring Automatik Sneeuwkettingen (10)

   

 • Pewag Servo 9 RS9 sneeuwkettingen

  Pewag Servo 9 RS9 sneeuwkettingen (13)

   

 • Pewag Servo Sport sneeuwkettingen

  Pewag Servo Sport sneeuwkettingen (13)

   

 • Pewag Servomatik RSM Sneeuwkettingen

  Pewag Servomatik RSM Sneeuwkettingen (11)

   

 • Pewag Servostar RSC loopvlakkettingen

  Pewag Servostar RSC loopvlakkettingen (7)

   

 • Pewag Snox Pro SXP Sneeuwkettingen

  Pewag Snox Pro SXP Sneeuwkettingen (9)

   

De waardering van www.sneeuwkettingenwinkel.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 562 reviews.