Zoek sneeuwkettingen voor jouw auto →
 
 

Loopvlakkettingen kopen

Loopvlakkettingen

Als je loopvlakkettingen moet kopen omdat jouw wielkasten vrij smal zijn ben je bij Sneeuwkettingenwinkel.nl aan het juiste adres. Wij zoeken samen met jou de loopvlak sneeuwketting die je het best kunt kopen om veilig de weg op te gaan in besneeuwde gebieden. Een loopvlakketting is een sneeuwketting die alleen op het loopvlak van de band bevestigd wordt. Die kun je dus het best alleen kopen wanneer je een smalle wielkast hebt.

Assortiment loopvlakkettingen

König

 

Maggi

 

RUD

 

Pewag

 

Spikes Spider

 

Loopvlakkettingen kopen voor zorgeloos rijden door de sneeuw

Als er in het instructieboekje van jouw auto vermeld staat dat er geen sneeuwkettingen toegepast mogen worden, bedoelt men hiermee dat er enkel loopvlakkettingen gemonteerd mogen worden. Het kopen van een loopvlak sneeuwketting heeft een aantal belangrijke voordelen ten opzichte van een standaard sneeuwketting. Loopvlakkettingen zijn eenvoudiger en sneller te monteren, doordat alle montage via de voorkant van het wiel gaat. Ook het demonteren gebeurt volledig aan de voorkant van het wiel. Verder is de kans op wiel- en velgschade een stuk kleiner als je ervoor kiest om een loopvlak sneeuwketting te kopen. Als je loopvlakkettingen bij ons komt kopen kun je kiezen uit de kwaliteitsmerken König, RUD en Spikes Spider.

Hulp bij het uitzoeken en kopen van loopvlakkettingen

Voor welk voertuig je ook loopvlakkettingen zoekt, wij helpen jou verder. Mocht je er toch niet uitkomen, dan kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice. Onze vriendelijke medewerkers zullen jou op weg helpen met het kopen van loopvlak sneeuwkettingen die perfect bij jouw auto en verwachtingen passen. Ook voor het onderhoud van jouw sneeuwkettingen en eventueel benodigde accessoires en toebehoren bieden zij jou een gepast advies. De klantenservice staat dagelijks tot jouw beschikking van 9.00 tot 17.30 uur en is telefonisch te bereiken via 079 593 1658.

De waardering van www.sneeuwkettingenwinkel.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 562 reviews.