Zoek sneeuwkettingen voor jouw auto →
 
 
König K-Summit XXL_Tesla

Koop voordelig sneeuwkettingen

Waar kan ik sneeuwkettingen kopen?

Bij ons in de webshop kun je sneeuwkettingen bestellen. De levertijd is ongeveer 1-2 werkdagen (indien voorradig). Je kunt ook kiezen om de sneeuwkettingen op te halen bij ons in de winkel. Onze showroom is gevestigd op Noordeinde 57, Zevenhuizen (Z-H). Bekijk de openingstijden op onze contact pagina. We raden wel aan om van te voren te bestellen op onze website. Zo kunnen wij jouw bestelling het snelst verwerken en krijg je bericht wanneer alles voor jou klaarligt.

Lees verder

Waar moet ik op letten bij het aanschaffen van sneeuwkettingen?

Welke sneeuwkettingen je nodig hebt hangt af van de bandenmaat van uw auto. Daarnaast spelen er andere factoren mee zoals de ruimte in de wielkast, het type auto dat je rijdt en het gewenste gebruiksgemak van de sneeuwkettingen. De sneeuwkettingen configurator is een handig hulpmiddel voor het maken van jouw keuze. Hier kies je eerst het type auto en daarna de bandenmaat. Na het invullen van de configurator krijgt u direct de passende sneeuwkettingen te zien.

Lees verder

Wat is het verschil tussen dure en goedkope sneeuwkettingen?

Over het algemeen hebben goedkopere sneeuwkettingen minder gebruiksgemak als sneeuwkettingen in het duurdere segment. De goedkopere sneeuwkettingen moeten bijvoorbeeld vaak nagespannen worden terwijl dit bij duurdere niet nodig is. Daarnaast is het aanbod van goedkope sneeuwkettingen beperkt als het gaat om kettingen die nodig zijn bij auto’s met weinig ruimte is in de wielkast. Voor auto’s met beperkte ruimte in de wielkast heeft u namelijk loopvlakkettingen nodig. Loopvlakkettingen zijn een stuk duurder als ‘normale’ sneeuwkettingen.

Lees verder
De waardering van www.sneeuwkettingenwinkel.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 525 reviews.