Sneeuwkettingenwinkel.nl is wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Lees meer op onze cookiepagina.

Pewag

pewag-general-skw

Pewag, Meer dan 100 jaar leidend in sneeuwkettingen!

Het merk Pewag staat voor innovatie, kwaliteit en service en is daarmee 100 jaar toonaangevend in de sneeuwkettingen-productie. 's-Werelds eerste sneeuwketting van het merk werd geproduceerd in 1912 in de kettingfabriek te Graz op verzoek van een klant.

De innovatieve ontwikkeling van een stalen rijdende hulp op gladde of ruwe ondergrond is de eerste aanzet voor een geheel nieuw segment van een traditioneel familiebedrijf. Binnen een aantal jaren produceerde pewag de gedraaide, netvormige sneeuwketting met eigen speciaal ontworpen buig- en kalibreermachines. Ongeveer 40 jaar na de uitvinding van de sneeuwketting begon de zegetocht over de hele wereld. Halverwege de jaren negentig stichtte Pewag de eerste productie buiten Oostenrijk om aan de internationale vraag te voldoen. Hoe belangrijk de divisie Pewag sneeuwkettingen is, blijkt uit de opdeling van het concern in 2005 in divisies sneeuwkettingen en industriekettingen.

De vreugde van innovatie is altijd stevig verankerd in de missie van het bedrijf en garandeert een continue kwaliteitsbewaking van de lopende ontwikkelingen van pewag producten op het hoogste niveau. Pewag zorgt voor technologisch leiderschap door middel van innovatieve, betrouwbare en bewezen oplossingen in moeilijke omstandigheden, rekening houdend met toekomstige trends in de productontwikkeling. Pewag sneeuwkettingen levert vandaag de dag niet alleen de bestuurders van personen auto’s en SUV voertuigen, maar bieden ook in de commerciële voertuigen zoals bussen, vrachtwagens, militair, reddings- en bosbouwvoertuigen en bosbouwmachines een zinvolle en waardevolle bijdrage in de veiligheid.

Pewag in Nederland 


In de afgelopen 35 jaar heeft Pewag zich in Nederland bewezen als een betrouwbare en zekere partner op het gebied van industriele kettingen en sneeuwkettingen. Pewag kan bogen op een eeuwenlange productie van kettingen en toebehoren. De kwaliteit van Pewag sneeuwkettingen wordt in ook Nederland onderstreept door o.a. de ANWB. In diverse vergelijkingstesten gooit Pewag steevast hoge ogen. Regelmatig is Pewag ook Testwinnaar.

REMENKO Automotive is al 10 jaar partner van Pewag. Wij zijn een van de grotere Pewag dealers in Nederland. Wij leveren uit eigen voorraad zodat u de sneeuwkettingen van uw keuze snel in huis heeft.

Dus Pewag Sneeuwkettingen kopen? Sneeuwkettingenwinkel.nl!